Wat Was Jouw Ergste Sportblessure?

Gepubliceerd dec. 02, 22
6 min read

Pijn In Zij: Oorzaken Van Pijn In De Rechterzij Of Linkerzij - alphafysiotherapie.nl

Bij de eerste behandeling heeft de therapeut mijn nek gekraakt, wat helemaal niet mocht. Daardoor is complete handuitval ontstaan en de pijn was weg. Bij de tweede behandeling heeft de therapeut raad gevraagd aan een collega, die zei de behandeling direct te stoppen en ik werd doorverwezen naar de neuroloog, die voor mij een afspraak maakte voor een MRI-scan.

Ik werd doorverwezen naar de neurochirurg, waar werd vastgesteld dat een operatie niets meer zou helpen, omdat de zenuw dood was. Dus een verkeerde diagnose en behandeling bij de fysiotherapeut hebben gezorgd voor een altijd lamme hand, die letterlijk niets meer kan - hamstring pees. Ik moet procedure nog opstarten voor schadevergoeding. hamstring pijn.’ ‘Ik had een volledige peesscheuring in mijn linkerschouder.

Toen op de planning bleek dat er een wachtlijst was van vier maanden besloot hij daarop te wachten. Tijdens de operatie bleek dat de spanning op de pees zodanig groot was, dat reparatie niet meer voor 100% mogelijk was. Inmiddels is de pees weer gescheurd, zonder dat daaraan een ongeval of ander verkeerd gebeuren aan is vooraf gegaan.’ ‘Ik ben aan longkanker geopereerd en mijn linkerarm wordt dan uit de kom gedraaid om bij de longtop te komen en bij het terugzetten van die arm zijn er spieren bekneld geraakt.

Deze Brace Is Ideaal Bij Rugklachten - alphafysiotherapie.nl

Hij heeft het toen niet toegegeven, maar ik heb tot nu nog steeds revalidatie en verlamming in mijn hand en arm en ik draag een spalk.’ ‘De pijn in mijn rechterbovenarm werd behandeld als een zenuwontsteking met injecties. Na lang aandringen kreeg ik een doorverwijzing. Het bleken vergroeide botsplinters te zijn na een ongeval.

Na drie maanden bleek dat ze de schouder uit de kom had die niet meer gezet kon worden na zoveel tijd. Daarom loopt ze nu met heel veel pijn rond, dankzij de huisarts.’ ‘Tijdens een simpele schouderoperatie ben ik geïnfecteerd geraakt met een bacterie. De orthopeed heeft, ondanks dat ik hem op de hoogte stelde van de pijn, koorts en dergelijke, niet ingegrepen.

Deze Brace Is Ideaal Bij Rugklachten - alphafysiotherapie.nlRib Klachten - alphafysiotherapie.nl

Uiteindelijk kan ik mijn rechterarm niet meer gebruiken. Ik ben volledig arbeidsongeschikt verklaard; ze noemden mij eenarmig. Ik heb mijn bedrijf moeten verkopen en moet nu als gehandicapte verder leven.’ ‘Het ongeval gebeurde in december 2005. Ik heb wel drie of vier keer gevraagd om een foto te laten maken, maar ze luisterden niet. hamstring pees.

Gekneusde Ribben Tapen Of Ribben Intapen Bij Een Ribfractuur - alphafysiotherapie.nl

Dat werd afgedaan als verkramping van de spieren. Ik 46 Persoonlijke verhalen over medische missers kreeg een paracetamol tegen de pijn, bloed en urine werden afgenomen. Ik kreeg geen antwoord op de vraag waarom. Omdat ik bleef zeuren over de pijn, kreeg ik een injectie tegen de pijn met het advies een afspraak te maken bij een arts in het ziekenhuis, afdeling neuro-logie.

Toen is het bekeken door een neuroloog. gekneusde rib. Ik heb toen weer naar een foto gevraagd van de schouder. Dat was niet nodig, zeiden ze. Ik kreeg zwaardere medicijnen tegen de pijn en moest twee weken later terugkomen voor een EMG (spieronderzoek) en werd doorgestuurd naar een fysiotherapeut. Ik moest over drie maanden maar weer eens terugkomen.

Gekneusde Of Gebroken Rib - Hier Heb Ik Pijn - alphafysiotherapie.nlGekneusde Ribben Tapen Of Ribben Intapen Bij Een Ribfractuur

De arts vond het raar dat ik de arm nog niet omhoog kreeg. Ik heb toen weer naar een foto gevraagd van de schouder. Die is toen gemaakt en toen kwam men erachter dat de schouder uit de kom was en er was wat af gebroken. Ik kon meteen door naar orthopedie en daar vertelden ze dat er spieren verbrand waren tijdens de stroomstoot en dat de schouder uit de kom is.

Gekneusde Of Gebroken Rib - Hier Heb Ik Pijn - alphafysiotherapie.nl

Daardoor zou ik mij arm niet meer kunnen bewegen. Ik heb besloten dat niet te doen en kreeg als advies mee een klacht in te dienen. Na een aantal weken kreeg mijn advocaat een brief waarin ze schuld bekenden. Ik heb wel telkens een voorschot gekregen, maar mijn twee bedrijven zijn nu te gronde.

Pijn Op De Borst? - Beste Oefeningen Thuis  Pijn Op De Borst? - Beste Oefeningen Thuis

Het getouwtrek van de advocaat om meer schadevergoeding is nog steeds aan de gang. De tegenpartij komt met steeds andere argumenten om er maar van af te zijn. We gaan door.’ ‘Ik ben door de tuindeur aan mijn arm geraakt en had een slagaderlijke bloeding. In het ziekenhuis kreeg ik gelijk een infuus.

En hij liep woedend deur uit. Iedereen erachter aan en ik lag met gapende wond alleen en voelde mezelf wegzakken. Later bleek dat hij een zenuw had doorgesneden door vermoeidheid, vanwege zijn 24-uurs dienst. De zuster verontschuldigde zich voor de arts. gebroken ribben. Het gevoel in mijn pols en het kussentje van duim is weg!’ ‘Ik had steeds pijn aan mijn rechterschouder en later ook aan de linker.

Rugklachten - Fysiotherapie

Rugklachten - Fysiotherapie  Koude Of Warmte Bij Pijn? - alphafysiotherapie.nl

De orthopeed constateerde dat ik een slijmbeursontsteking had en daaraan geopereerd moest worden. Ik was nog jong, wilde liever geen spuiten zetten (gebroken ribben). Toch heb ik dat nog één keer gedaan, maar het haalde niets uit. In juni 2010 ben ik geope- reerd en zijn ze er ná de operatie achtergekomen dat ik hypermobiel ben (alle banden zitten los, dus ook die van mijn schouder) en reuma heb! Nu zitten mijn banden dus al los en door de neerplastiek die de orthopeed heeft gedaan is dus mijn schouder nog losser gaan zitten dan normaal.

Het gevolg is constante pijn, niet alles meer kunnen doen en vooral oppassen voor een schouder uit de kom!’ ‘Door het duimgewricht tijdelijk vast te zetten met stalen pinnen, bleef het gewricht voor altijd vastzitten. Ik heb meerdere operaties in het ziekenhuis gehad, allemaal mislukt.’ ‘Ik ben eind april 2011 geopereerd aan een snapping finger.

Orthopedie - Sterke Gezondheid En Mentale Ontwikkeling! - alphafysiotherapie.nlGebroken Of Gekneusde Rib - Fysiotherapie - alphafysiotherapie.nl

Ik heb na twee jaar weer een operatie 47 Schouder, arm en hand gehad (uiteraard bij een andere chirurg ), want ik kon mijn vingers niet meer buigen. Na een uitvoerige scan bleek dat ook de banden gescheurd waren tijdens de val - hamstring pijn. Dit had allemaal gerepareerd kunnen worden als de pols open was gemaakt! Er is nooit iets aan gedaan, waardoor ik nu een overbelasting heb van de elleboog en dag en nacht pijn, alsmede artrose. gekneusde rib.

Rugklachten - Fysiotherapie - alphafysiotherapie.nl  • Wat moet je doen bij een gekneusde rib?
  • Om gebruik te kunnen maken van 'moet ik naar de dokter?
  • Aanvraag moet ik naar de dokter?
  • Wat doe je bij een gebroken of gekneusde rib?

 


gekneusde rib

gebroken ribben

hamstring pijn

Het gewricht was ook erg gezwollen en ik kon de duim niet goed meer bewegen. Bij de huisartsenpost heb ik de dienstdoende arts gewezen op de verdikking en het nog maar in één richting kunnen bewegen van de duim. De arts vond een hechting van de wond blijkbaar voldoende - gekneusde rib. Ik kan mijn linkerduim alleen nog maar buigen, zonder krachtverlies.

Navigation

Home

Latest Posts

Palliatieve Zorg Interprofessioneel

Published Mar 29, 23
7 min read

Fysiotherapeut Geldermalsen

Published Mar 28, 23
7 min read

Wat Maakt Fysiotherapie Zo Uniek?

Published Mar 28, 23
7 min read