Fruit Op Werk Fiscaal Aftrekbaar

Gepubliceerd sep. 18, 22
6 min read

Vers Fruit Op Werk

Specificeer welk bedrag of welk fruit gewenst is en wij stellen een fruitmand samen afgestemd op jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor kantoor- en werkfruit bij uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op! .

Het aanbieden van fruit op het werk heeft veel voordelen voor jouw bedrijf en collega's. Het beschikbaar stellen van fruit door de werkgever wordt gezien als secundaire arbeidsvoorwaarden en draagt bij aan een Fruit zit boordevol vitamines, vezels en mineralen en is dus goed voor de gezondheid en vitaliteit van jouw collega's.

Wij zorgen er iedere week voor dat er een gevarieerd fruitpakket op jouw werk bezorgd wordt door één van onze vaste bezorgers. Dat betekent iedere dag een heerlijk stuk fruit om de dag te beginnen, of als smaakvolle snack om 15:00. ‍‍ Zoals gezegd draagt fruit op het werk bij aan tevreden en gezonde collega's.

Fruit Op Werk Fiscaal Aftrekbaar Rotterdam

Kies voor een gezonde uitstraling met een hoge display voor op de grond of een kleinere voor op een tafel, bureau, kast of balie. Onze displays zijn gemaakt van zwart en stevig staal, samen met de jute fruitmanden zorgt dit voor een professionele uitstraling. Medewerkers en klanten zullen het enorm waarderen dat jullie bedrijf waarde hecht aan gezondheid en vitaliteit! Onze displays worden gemaakt door een met medewerkers voor wie de afstand naar een baan op de arbeidsmarkt (nog) te groot is.

‍‍‍ Wil je door middel van de display een gezonde boodschap overbrengen aan jouw collega's? In de eigen kleuren van het bedrijf? Geen enkel probleem! Van Kekem Fruit ontwerpt een display die voldoet aan al jullie wensen - helemaal in jullie eigen stijl! om het nóg leuker te maken voor jouw collega's om te genieten van wekelijks vers fruit op het werk - fruit op je werk review.

Wij bieden jullie de mogelijkheid om ons fruit te proberen. Dit is écht gratis en hier zitten geen addertjes onder het gras. Jullie geven ons de gewenste hoeveelheden door en wij bezorgen deze kosteloos. Op deze manier kunnen jullie kennismaken met onze service, kwaliteit en bezorger. Om samen voedselverspilling te voorkomen, is deze proefperiode uitermate geschikt om af te stemmen hoeveel fruit er daadwerkelijk gegeten wordt bij jullie organisatie.

Fruit Op Het Werk - Uw Groenteman

Zoals je waarschijnlijk wel weet zit fruit boordevol super gezonde vitaminen. Deze vitaminen heb jij nodig voor een goede gezondheid. Wanneer je iedere dag voldoende vitamientjes binnenkrijgt, verhoogt jouw weestand en zul je minder snel ziek worden. Ga je voor een gezonde levensstijl, dan zorgt dat weer voor een betere prestatie, concentratie en vitaliteit.

Dit levert niet alleen blije en gezonde werknemers op, maar ook een belastingvoordeel voor je bedrijf. We leggen je uit hoe het werkt. Wanneer je fruitkisten beschikbaar stelt voor je werknemers op de werkvloer, valt het fruit onder de zogenoemde of ‘ (fruit op je werk prijzen Amsterdam). Dat wil zeggen dat het geen invloed heeft op de vrije ruimte (1,2%) van de (WKR).

Dit maakt de kosten van werkfruit fiscaal aftrekbaar (fruit op de werkvloer Breda). Het is zelfs zo dat de kosten 100% aftrekbaar zijn en datzelfde geldt voor de btw (Fruit op het werk - Uw groenteman). Wil je meer weten over het fiscale voordeel? En wil je weten hoe zit voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met je accountant! Gemak dient de mens.

Fruit Op Werk Bezorgen

Fruit Op Je Werk ReviewFruit Op De Werkvloer Breda

In plaats van een ongezonde snack kies je toch je eerder voor de gezonde optie. Fruit is immers ook super lekker - fruit op het werk rotterdam. Zeker wanneer het heerlijk vers is. Jij wilt je medewerkers natuurlijk het beste geven. Daarom bieden wij alleen fruit van de beste kwaliteit. In onze fruitkisten vind je voor een groot gedeelte streekproducten uit de regio.

Uiteraard is het duurzaam gekweekt - fruit op het werk voordelen Rotterdam. En dat zie, ruik en proef je! Bij De Toffe Peer is het mogelijk om een fruitkist uit te kiezen die perfect past bij jouw bedrijf. Je kunt de gewenste fruitkist heel gemakkelijk selecteren via onze webshop en vervolgend een gratis proefpakket aanvragen. Bij iedere fruitkist staat voor hoeveel personen deze is bedoeld en hoeveel fruitstuks hij bevat.

Naast dat het natuurlijk heel gezond is kent nog vele andere voordelen, zowel voor werkgevers als werknemers. In dit artikel zetten wij de meest belangrijke voordelen voor je op een rij. waarom fruit op het werk. Hogere arbeidstevredenheid bij werknemers. Feiten en cijfers van de Nederlandse werkfruit leverancier laten zien dat 95% van alle werknemers fruit op kantoor zien als een teken van waardering door de werkgever.

Fruit Op Het Werk – Vers Van De Boer

Fruit - Het Gezonde Tussendoortje Voor Op KantoorFruit Op Je Werk Prijzen Rotterdam

Verbetering van je bedrijfsimago, namelijk dat van een gezond bedrijf. Veel fruit op kantoor verbetert het imago en de reputatie van jouw organisatie. Het beschikbaar stellen van vers fruit op kantoor is een teken van persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Daarnaast sluit het elke dag aanbieden van vers werkfruit goed aan op het beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het eerder genoemde onderzoek van Universiteit Twente en CBRE toonde ook dat werknemers over het algemeen gezonde gewoonten als het eten van meer groente en fruit op kantoor (in plaats van koekjes of andere ongezonde snacks) meenamen naar huis. Fruit op het werk is fiscaal onbelast. Werkfruit is fiscaal aantrekkelijk, omdat het onder de nihilwaardering valt.

Dus 'te duur' kan geen reden zijn om de vele voordelen van werkfruit aan je voorbij te laten gaan! Overtuigd geraakt door de vele voordelen die werkfruit jouw organisatie kan brengen? Als je op zoek bent naar een geschikte leverancier van fruit op kantoor, neem dan snel eens een kijkje op .

Fruitbezorgen - Elke Week Vers Fruit Op Kantoor

Met met meer dan 10 jaar werkervaring in de AGF sector is dit een zeer betrouwbare partij te noemen. Deze biologisch gecertificeerde werkfruit leverancier kent specifiek de beste seizoensproducten en levert altijd een gevarieerd assortiment.

Met “ beste selectie “ bedoel ik in deze niet de prachtige voetbalclub waarvoor ik werkzaam ben, maar de met grote zorg geselecteerde groenten en fruit die ik normaliterwekelijks bij de Willem II Voetbal Academie ( WIIVA) geleverd krijg van Kim en Christian Hesselberth. Als bekende fruitspecialist in Tilburg en omgeving leveren zijaan de WIIVA als leverancier en zelfs als sponsor voor de selectieteams met zorg geselecteerd vers fruit wat met precisie in de hiervoor bestemde fruitmanden en kratten vervoerd en geleverd wordt.

Werk Fruit BrabantFruitbezorgen - Elke Week Vers Fruit Op Kantoor

De communicatie verloopt prima en het bezorgen of ophalen gaat in goed overleg. Christian en Kim hebben een zoon in de selectiespelen van de jeugdopleiding en zijn dus zodoende zelf ook geregeld te vinden in de kantine. Ze kunnen het dan ook nooit laten om het gepresenteerde fruit wat op debar in de mand ligt met een kritisch oog te bekijken 😉 in de kantine.

Werk Fruit Rotterdam

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Indien je "OK" klikt en verder surft op deze website, ga je akkoord met onze voorwaarden omtrent deze cookies - vers fruit op het werk.

Navigation

Home

Latest Posts

Palliatieve Zorg Interprofessioneel

Published Mar 29, 23
7 min read

Fysiotherapeut Geldermalsen

Published Mar 28, 23
7 min read

Wat Maakt Fysiotherapie Zo Uniek?

Published Mar 28, 23
7 min read